The Harold Parker State Forest Campground. - Reisverslag uit North Andover, Verenigde Staten van Joris en Jan Koolen - WaarBenJij.nu The Harold Parker State Forest Campground. - Reisverslag uit North Andover, Verenigde Staten van Joris en Jan Koolen - WaarBenJij.nu

The Harold Parker State Forest Campground.

Door: jorisenjan

Blijf op de hoogte en volg Joris en Jan

13 Juni 2011 | Verenigde Staten, North Andover

Op zaterdag (voor jullie al zondag) meldden we dat de volgende halte in Hingston (foutje moest Hingham zijn) bij Boston zou zijn. De bedoeling was om zo dicht mogelijk bij Boston te bivakeren en dan de stad te bekijken. goede verbinding
Via Hingham was er geen geen goede verbinding en weken we uit naar Quincy om bij de parking van het treinstation de moterhome neer te zetten. Helaas mocht dit niet en kwamen we bijna in het centrum van Boston met de camper.
Niet leuk met zo'n grote bak en na wat geharrewar zaten we op de Interstate 93 in de noordelijke richting voorbij Boston.
We besloten de camping te nemen bij North Andover op een State Forest Campground plaatselijk bekend als het Harold Parker State Forest Campground. Hier bivakeren we een rustig nachtje na wat rondgefietst te hebben in de omgeving.
Morgen gaan we naar de White Mountains Region in de staat New Hampshire. De planning is daar om in de buurt van Littleton bijna aan de grens van de staat Vermont on the (hoe kan het anders als Stonesfan) Crazy Horse campground te bezoeken. Hier liggen we tussen de bergen, dalen en ruige beekjes cq riviertjes.

• 13 Juni 2011 - 16:10

Mam:

Ja jan, zo'n huisje bedoel ik eigenlijk,
    en dat dan bij die walvissen.
    Ben toch wel een beetje jaloers op jullie,have fun
    xxmam

• 13 Juni 2011 - 21:45

Hans:

Hoi Joris en Jan
    Jullie geven een mooi verslag van jullie
    reis door het Land van de onbegrensde mogelijkheden
    Geniet ervan!